השאר פרטים
השאירו הודעה ונחזור אליכם בהקדם
התקשר עכשיו: 03-9303863
מוצרי מאפה קפואים

מוצרי מאפה קפואים

בצקים קפואים הם בגדר מאסט בכל מטבח. הם חוסכים זמן ושעות של הכנה, ונותנים מענה למגוון רחב ביותר של מנות טעימות שכל אחד אוהב.

  • בצק פילאס
    בצק פילאס 15/600
  • גחנון ארוז - 10  750 יינון
    ג'חנון ארוז - 10 / 750 יינון
  • מיני בורקס תפוא - 8 800 ינון
    מיני בורקס תפו"א - 8/800 ינון
  • מיני בורקס גבינה - 8 800 ינון
    מיני בורקס גבינה - 8/800 ינון
  • גחנון אפוי - 10  600 ינון
    ג'חנון אפוי - 10 / 600 ינון
  • קונכיות בצק
    קונכיות בצק - 8/750 יינון
  • מלווח ארוז - 14 800 יינון
    מלווח ארוז - 14/800 יינון
  • בצק עלים - 9 1 ינון
    בצק עלים - 9/1 ינון
  • בורקס תפוא - 8 800 ינון
    בורקס תפו''א - 8/800 ינון
  • בורקס פיצביס
    בורקס פיצביס - 8 / 800 ינון
  • בורקס פטריות - 8 800 ינון
    בורקס פטריות - 8/800 ינון
  • בורקס גבינה - 8 800 ינון
    בורקס גבינה - 8/800 ינון
  • פיצה משפחתית גבינה
    קפוא זן - פיצה משפחתית גבינה 12/500
  • פיצה משפחתית זיתים
    קפוא זן - פיצה משפחתית זיתים 12/500
  • פיצה חסכונית זיתים
    קפוא זן - פיצה חסכונית זיתים 4 3/500 יח' במארז
  • פיצה חסכונית גבינה
    קפוא זן - פיצה חסכונית גבינה 4 3/500 יח' במארז

לא מתפשרים על האיכות, נקודה

ודאי שמתם לב שבצקים קפואים השתלטו לנו על מקרר הקפואים בספור בשנים האחרונות. אם חושבים על זה לרגע, מבינים שזה עניין מוצדק לחלוטין. רבים וטובים מבינים שעם כל הכבוד לאפייה מאפס (ויש כבוד), הרבה יותר נוח ויעיל לעבוד עם בצק מן המוכן.

בצקים קפואים חוסכים לנו שעות של הכנה. אין צורך לרדד, אין צרך להתפיח (עניין שלוח שעות ארוכות, שלרובנו אין), אין צורך לקמח משטחים, אין צורך ללוש במשך דקות ארוכות או להצטייד במיקסרים שעולים אלפי שקלים. כל מה שצריך זה לשלוף את הבצק ברגע הנכון מהפריזר, ומכאן – העבודה נהיית קצרה מאי פעם.

בין אם מדובר בבצק פילאס, בצק עלים,שמרים, פריך, בצק לפוקאצ'ות, לפיצות או כל סוג אחר, על דבר אחד לא מתפשרים כשמדובר בבצקים, והוא האיכות. לגיטימי לחלוטין לרצות שהבצק יגיע ממיטב היצרניות, ממקום שיש לו אימא ואבא.

בצקים קפואים: בדיוק כמו בבית

היום זה כבר ברור כשמש. מוצרים קפואים בסיטונאות לא אמורים ליפול ברמתם במאום לעומת מוצרים המיועדים לצריכה בבודדים. הדבר נכון גם לגבי בצקים קפואים, מיותר לציין.

אתם באים לצייד את המלאי של מסעדה, בית קפה, מזנון, או לחילופין חדר אוכל מוסדי בשוק הפרטי או הציבורי? בכל מקרה, אם סועדים אצלכם מאות אנשים מדי יום, מובן לחלוטין שאתם מחויבים לאיכות. כאנשי מקצוע, תרצו שכל סועד ייהנה מיחס VIP, ייהנה ממאפה מפנק ומלא בניחוחות, והדרך לרך מתחילה עם הבצקים של קפוא זן.

בשלנים ואופים? זמן להפעיל את היצירתיות

אם בשבילכם אפייה היא בגדר אהבה, אתם אופים חובבים משכבר הימים וכיום אתם לקחתם את האהבה הזאת הלאה ואתם מוציאים מאות מנות מדי יום, ודאי תסכימו. אין כמו חומרי גלם מוצלחים. לצד היד של האופה ולצד המכשירים שלרשותו, תרצו לדעת שהבצק אוורירי בדיוק במידה כשזה מה שדורש המתכון. תרצו לדעת שהבצק פריך במידה. תרצו לדעת שהבצק נימוח, מנחם ומפנק, בדיוק כמו שאתם אוהבים. לא משנה אם מדובר במאפה שהכנתם מאפס או מאפים קפואים בסיטונאות שרכשתם.

בכל אופן, מספיק לעבור על מגוון הבצקים שמצפה לכם במקררים שלנו, והדמיון כבר עובד שעות נוספות. תוכלו כבר לחלום על הקיש הבא, או עוגת השמרים הבאה שתכינו לשמחת כל הסועדים. באחריות.